CivilBlocks

Geschikt voor AutoCAD BricsCAD

CivilBlocks is een palette waarmee eenvoudig blokken kunnen worden ingevoegd in de huidige tekening. De blokken kunnen binnen uw bedrijf in een overzichtelijke structuur van categorieën worden ingedeeld op een netwerkschijf, zodat alle tekenaars altijd de beschikking hebben over de nieuwste toevoegingen.

FAQ CivilBlocks

Worden er blokken meegeleverd?

Er worden een vijftal eenvoudige blokken meegeleverd in twee categorieën, om een indruk te kunnen krijgen van de werking. Het is de bedoeling dat binnen uw bedrijfsomgeving de CAD beheerder de bibliotheek vult met de door u gebruikte blokken. Deze worden dan via de overzichtelijke interface van CivilBlocks toegankelijk gemaakt voor iedereen.

Kan ik de NLCS blokken gebruiken?

Ja, na installatie van bijvoorbeeld de NLCS Toolbox van Frank Lenoir en de bijbehorende dataset, is er een map met NLCS blokken aanwezig. Door CivilBlocks te verwijzen naar deze locatie, kan direct vanuit de CCToolbox de NLCS blokken worden gebruikt.

Afbeeldingen

Zoeken

Downloaden

Download hier de laatste versie. U kunt deze onbeperkt 30 dagen uittesten of uw bestaande versie upgraden (alleen met onderhoudscontract).