CivilClassify

Geschikt voor Map 3D Civil 3D

Let op: CivilClassify kan als aanvullende module op de CCToolbox Complete worden aangeschaft. Voor deze module is een aparte activatie vereist.

CivilClassify is een module waarmee op eenvoudige wijze objecten geclassificeerd kunnen worden. Dit kan zowel vanuit een meting, waarbij de gemeten objecten direct worden geclassificeerd met de eigenschappen zoals zijn ingewonnen door de landmeter, maar ook is het mogelijk om objecten uit de kaart te classificeren.

Elke mogelijke datatabel kan eenvoudig worden aangemaakt, of dit nu voor een Waterschap is, SufRib (RioNed) of voor KernGIS. Via de Data Tabel Editor kan snel een nieuwe tabel worden gemaakt of gewijzigd, voorzien worden van domeintabellen en voorgedefinieerde veldtypes (zoals lengte van een lijn of perimeter van een MPolygon), en zodra de data gekoppeld dient te worden aan een object wordt de tabel aangepast of toegevoegd.

Op deze wijze kan snel en volledig metingen worden verricht voor Waterschappen en Gemeenten, of een tekening gereed gemaakt worden voor KernGIS. Via de standaard Map 3D functionaliteit kan de data worden uitgewisseld met nagenoeg elke database.

CivilClassifyLite

Geschikt voor AutoCAD BricsCAD

Let op: CivilClassifyLite kan als aanvullende module op de CCToolbox Complete worden aangeschaft. Voor deze module is een aparte activatie vereist.

CivilClassify is een module waarmee op eenvoudige wijze objecten geclassificeerd kunnen worden. Dit kan door bestaande objecten uit de kaart te classificeren.

Elke mogelijke datatabel kan eenvoudig worden aangemaakt. Via de Data Tabel Editor kan snel een nieuwe tabel worden gemaakt of gewijzigd, voorzien worden van domeintabellen en voorgedefinieerde veldtypes (zoals lengte van een lijn of oppervlakte van een arcering).

FAQ CivilClassify

Welke objecten kan ik classificeren?

De objecten van het type Line, 2D Polyline, 3D Polyline, Blocks en MPolygons (vlakken) kunnen worden voorzien van geclassificeerde data. Door gebruik te maken van voorgedefinieerde veldtypes kan vervolgens geheel automatisch de lengte, oppervlak, omtrek of co├Ârdinaatpunt van de objecten worden ingevuld in het betreffende database veld.

Hebben jullie iets voor KernGIS?

Ja. Met CivilClassify is het goed mogelijk om objecten te classificeren volgens de specificaties van KernGIS. CivilCenter heeft hiervoor een volledige dataset gereed. KernGIS is overigens niet een eenvoudig te implementeren systeem. CivilCenter kan u daarbij helpen.

Hebben jullie iets voor BGT?

Met CivilClassify zou het goed mogelijk zijn om te classificeren volgens de specificaties van BGT. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Hebben jullie iets voor SufRib?

Ja, er is een datatabel beschikbaar met SufRib velden. Daarnaast is er een importmogelijkheid in CivilClassify voor SufRib bestanden.

Afbeeldingen

Zoeken

Downloaden

Download hier de laatste versie. U kunt deze onbeperkt 30 dagen uittesten of uw bestaande versie upgraden (alleen met onderhoudscontract).

´╗┐