CivilProfile

Geschikt voor Civil 3D

CivilProfile is een module waarmee Civil 3D Profiles gemaakt kunnen worden van gemeten 3D polylijnen of Survey Figures. Er kunnen tot 3 lijnen per profiel worden uitgetekend. Het is mogelijk om deze lijnen als dwarsprofiel uit te tekenen waarbij alle knikpunten worden geprojecteerd op de basislijn, of als lengteprofiel.

Ook is het mogelijk om Quick Profiles uit te tekenen van Surfaces, waarbij een volwaardig profiel wordt getekend. De standaard Quick Profile van Civil 3D blijft niet bewaard en kan niet worden voorzien van Band Sets, de Quick Profiles van deze module wel.

FAQ CivilProfile

Kan ik meerdere banden onder mijn profiel plaatsen?

Ja, dit is standaard Civil 3D functionaliteit.

Kan ik een hoogteverschil in de band plaatsen?

Ja, dit is standaard mogelijk in Civil 3D.

Kan ik profiellijnen in een bestaande Profile plaatsen?

Niet direct, maar er kan wel een nieuwe Profile gemaakt worden welke vervolgens als een Super Imposed Profile geprojecteerd kan worden op het gewenste profiel.

Ik wil mijn profiel andersom uittekenen.

Het profiel wordt gebaseerd op de eerste polylijn welke geselecteerd wordt en daarbij wordt gekeken aan welke kant de lijn geselecteerd wordt. Wordt een lijn ergens aan de rechterkant geselecteerd, dan wordt aan die zijde het nulpunt bepaald.

Afbeeldingen

Zoeken

Downloaden

Download hier de laatste versie. U kunt deze onbeperkt 30 dagen uittesten of uw bestaande versie upgraden (alleen met onderhoudscontract).